KAFA

mješavina je dominantni faktor za dobijanje odlične kafe, bilo espreso kafe ili filter kafe. Tradicionalna, inovativna, slatka, jaka, organska za degustaciju u kafiću, ali i kod kuće.

ČAJ

To je više stil života nego piće. Čajevi koje predlaže Manuel Caffè sadrže sve mirise i esencije trava i plodova koji potiču iz svih dijelova svijeta. Za pravi trenutak opuštanja.

TOPLA ČOKOLADA

Poslastica koja se ne odbija. Topla čokolada Manuel je ukusno društvo u zimskim popodnevima. Dovoljno je izabrati jedan od toliko ukusa koji su na raspolaganju.

MILLEVOGLIE

Sve ono što prati kafu Manuel treba da bude na visini zadatka. Od šećera do keksa za početak. Naša gastronomska ponuda poštuje kvalitet mješavina i koristi ga.

MERČENDAJZING

Sve što je potrebno za izlaganje, serviranje i pripremanje naših proizvoda na najbolji način. Primamljivi i jasni načini komunikacije i merčendajzinga.

IDEJE ZA POKLON

Sofisticirane i elegantne. Kutije Manuel Caffè-a za pojedinačne mješavine ili mješavine sa mašinicom za kafu, najbolje čuvaju kafu nakon što je sa ukusom odabrana. Da poklonimo ono što nam se najviše sviđa.